Telefonos előjegyzést követően ismét szeretettel várjuk kedves Pácienseinket a látásjavító műtéteket megelőző alkalmassági vizsgálatokra és a lézeres szemműtétekre.

Pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében az alábbi intézkedéseket vezettük be klinikánkon:

– Asszisztenseink és szakorvosaink a Ti és saját egészségük védelme érdekében az előírt védőfelszerelésben dolgoznak.
– Munkatársaink nagy része már túl van a második koronavírus elleni védőoltáson, a többi munkatársunkat folyamatosan szűrjük Covid-19 vírusra, az ellátásban csak a negatív eredménnyel rendelkezők vesznek részt.
– Klinikánk területén egyszerre csak korlátozott számú Páciens tartózkodhat, így biztosítani tudjuk a Páciensek közötti 2 méteres távolságot.
– Kezeléseinket steril műtőben végezzük, maximális biztonságot nyújtva a kezelések közben is.
– Várónkat, rendelőinket és eszközeinket folyamatosan fertőtlenítjük.
– A kezelésre érkező pácienseinknél orrgaratváladékból, aktív Covid-19 vírust kimutató tesztet végzünk és a kezelést csakis negatív eredmény mellett végezzük el. A teszt költségét klinikánk viseli. Azok a pácienseink akik túl vannak a második koronavírus elleni védőoltáson és több, mint 1 hét eltelt a második oltás óta, mentesülnek a teszt elvégzése alól. Ennek feltétele az oltási igazolás bemutatása.

Klinikánkra érkező Pácienseinket az alábbi előírások betartására kérjük:
– Csak telefonon előre egyeztetett időpontban jelenjenek meg, és kísérő nélkül érkezzenek!
– Kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek a pontos érkezésre, mert a megváltozott betegfogadási előírások értelmében azoknak, akik a szakrendelésen nem jelennek meg időben, új időpontot kell kérniük!
– Kérjük, hogy érkezéskor viseljenek az orrot és a szájat is eltakaró maszkot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
–  Érkezés után járványügyi adatlap kitöltésére kérjük Pácienseinket és érintésmentes testhőmérséklet mérést végzünk, az esetleges fertőzés kizárása érdekében.
A fentiek betartása Pácienseink és munkatársaink egészségének védelmét szolgálják.
Köszönjük megértést és együttműködést!
Szeretettel várjuk Önöket!
Időpont egyeztetés és egyéb kérdések esetén hívjon minket a +36-1-450-3333-as telefonszámon vagy a +36-20-450-3333-as és a +36 30-450-3333-as mobil számokon.