Lézeres olvasószemüveg-kezelés

A lézeres látásjavítás az elmúlt 25 évben csak azokon tudott segíteni, akik távolra nézéshez viseltek szemüveget, kontaktlencsét. Nem tudott azoknak megoldást nyújtani, akik az évek előrehaladtával egyre kevésbé látták a közeli tárgyakat élesen, a telefon kijelzőjét, az újság apró betűjét csak olvasószemüveggel tudták elolvasni.

 

A lézertechnika fejlődése lehetővé tette, hogy pácienseinket az olvasószemüveg viselésétől is megszabadíthassuk, szemüveg nélküli éleslátást nyújtva mind a távoli, mind a közeli tárgyak nézéséhez azoknak is, akiknek koruknál fogva már szükségük lenne az olvasószemüvegre.

Az új eljárásnak köszönhetően 50 év felett is olvasószemüveg nélkül olvashatják pácienseink még az apró betűket is, úgy, hogy a távolra sem kell szemüveget viselniük.

A lézeres olvasószemüveg-kezelést Magyarországon a Focus Medical kezdte meg. A Focus Medical az elmúlt 15 évben több mint 30.000 sikeres látásjavító kezelést végzett. Ez az európai viszonylatban is rendkívüli tapasztalati háttér valóban lehetőséget ad arra, hogy a klinika megfeleljen az elvárásnak optimális eredményt nyújtson a pácienseinek, akik szeretnének megszabadulni az olvasószemüvegtől.