Megérkezett a világ legfejlettebb látásjavító lézere, a VisuMax!

VISUMAX kezelések most bevezető áron!

VISUMAX: a látásjavítás legújabb generációja!

A Focus Medical mindig is élen járt a lézeres szemkezelés legújabb fejlesztéséinek bevezetésében. Közel 15 éve elsőként vezette be a FEMTO műtétet hazánkban, leváltva ezzel az idejét múlt, szövődményes LASIK technikát. Az elmúlt években minden más nagyobb klinika követte a Focus Medical által kijelölt utat a FEMTO alkalmazásában.

A fejlődés következő lépcsője a VISUMAX kezelés. A német Zeiss gyár legújabb lézere, a VisuMax a jelenleg elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes.

 

Miért jobb a VISUMAX, mint a hagyományos FEMTO kezelés?

Háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb, összehasonlíthatatlanul kíméletesebb!

A lézerberendezés ugyanis úgy végzi el a fénytörési hibák korrekciójához szükséges első lépést, hogy egyáltalán nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad, olyan pontossággal, amire a korábbi lézerek nem voltak képesek.

Az alacsony energiájú lézer másodpercenként 520.000 lézerimpulzust bocsájt ki, a FEMTO eljárás során használt lézer 60.000 impulzusával szemben. A VisuMax-szal a teljes kezelési idő az eddigiek kétharmadára csökken, mert nem csak a lézer működési ideje, de az előkészítő lépések is rövidebbek.

 

A VisuMax még azokon is tud segíteni, akik eddig nem voltak alkalmasak a lézerkezelésre!

A lézer annyira precíz és kíméletes, hogy mindazok, akik a más típusú kezelések alatt a szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt korábban nem voltak alkalmasak a fájdalomentes két lézeres szemkezelésre, most már részesülhetnek a tökéletes éles látás élményéből.

 

Kiknek javasolhatók a VISUMAX lézerkezelések?

Szinte mindenkinek, akik szemüveggel vagy kontaktlencsével korrigálható rövidlátással, távollátással, asztigmiával vagy presbyopiával (olvasószemüveggel) küzdenek. A VISUMAX kezelések (VISUMAXVISUMAX HDVISUMAX LBV) a korábbiakhoz képest többek számára teszik elérhetővé a lézeres szemműtétet, de természetesen ezen kezeléseket is alapos orvosi alkalmassági vizsgálat előzi meg.

 

A legfejlettebb VISUMAX lézerkezelések, most kedvezményesen!

A VISUMAX kezelések most jelentős árelőnnyel vehetők igénybe, orvosi garanciával!

 

Áraink egy szem kezelésére vonatkoznak Listaár: Jelenlegi kedvezményes ár:
VISUMAX kezelés hullámfront mérés alapján 350.000,- Ft 299.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés hullámfront és topográfiás elemzés alapján 400.000,- Ft 349.000,- Ft
VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés (PRESBYOND) 450.000,- Ft 379.000,- Ft

 

Részletfizetési lehetőség – 0% kamattal!

Ha Ön most csak a PRK kezelés árát tudja kifizetni, lehetősége van a korszerűbb kezelést választania. A PRK kezelés árával megegyező kezdőbefizetés esetén akár választhatja a VISUMAX, VISUMAX HD vagy VISUMAX LBV kezeléseinket is 12 havi kamatmentes részletfizetéssel.

 

Kezelés Kezelés napján fizetendő: Havi részletek:
VISUMAX kezelés 179.000,- Ft 12 x 10.000,- Ft
VISUMAX HD kezelés 179.000,- Ft 12 x 14.167,- Ft
VISUMAX LBV kezelés 179.000,- Ft 12 x 16.667,- Ft