Lézeres olvasószemüveg-kezelés

A lézeres látásjavítás az elmúlt 25 évben csak azokon tudott segíteni, akik távolra nézéshez viseltek szemüveget, kontaktlencsét. Nem tudott azoknak megoldást nyújtani, akik az évek előrehaladtával egyre kevésbé látták a közeli tárgyakat élesen, a telefon kijelzőjét, az újság apró betűjét csak olvasószemüveggel tudták elolvasni.

 

A lézertechnika fejlődése lehetővé tette, hogy pácienseinket az olvasószemüveg viselésétől is megszabadíthassuk, szemüveg nélküli éleslátást nyújtva mind a távoli, mind a közeli tárgyak nézéséhez azoknak is, akiknek koruknál fogva már szükségük lenne az olvasószemüvegre.

Az LBV olvasószemüveg-kezelés ráadásul szemmegnyitó műtét nélkül kínál megoldást az olvasószemüveg problémára.

Az új eljárásnak köszönhetően 50 év felett is olvasószemüveg nélkül olvashatják pácienseink még az apró betűket is, úgy, hogy a távolra sem kell szemüveget viselniük.

A lézeres olvasószemüveg-kezelést Magyarországon a Focus Medical kezdte meg. A Focus Medical az elmúlt 15 évben több mint 30.000 sikeres látásjavító kezelést végzett. Ez az európai viszonylatban is rendkívüli tapasztalati háttér valóban lehetőséget ad arra, hogy a klinika megfeleljen az elvárásnak optimális eredményt nyújtson a pácienseinek, akik szeretnének megszabadulni az olvasószemüvegtől.